Odborné informácie
Pesticídy a ich analýza
19-07-2023
ALS SK, s.r.o.
Jedlý hmyz – charakteristika, história a súčasnosť konzumácie
28-06-2023
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Ústav potravinárstva
Potenciálne riziká konzumácie jedlého hmyzu
08-06-2023
Slovenská poľnohospodárstva univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Vitamíny a ich laboratórny rozbor
19-05-2023
ALS SK, s.r.o.
Komisia aktualizuje obchodné normy pre agropotravinové výrobky s cieľom lepšie reagovať na potreby spotrebiteľov a podporovať udržateľnosť
25-04-2023
(zdroj: www.ec.europa.eu)
Med z Bardejova je zapísaný v európskom registri výrobkov s chráneným označením pôvodu
03-03-2023
NPPC - Výskumný ústav potravinársky
Fenomén neznášanlivosti na prítomnosť prírodných látok v rastlinných produktoch
02-03-2023
(zdroj: Naše pole 1/2023, str. 50-52)
Sladidlá, nová environmentálna záťaž
01-03-2023
NPPC - Výskumný ústav potravinársky
Zvýšenie obsahu vlákniny v chleboch prídavkom netradičných múk
19-01-2023
1 NPPC - Výskumný ústav potravinársky, Bratislava; 2 Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Ústav potravinárstva Fakulty biotechnológie a potravinárstva
Európska komisia spúšťa informačný panel o potravinovej bezpečnosti v EÚ
12-12-2022
(zdroj: www.agriculture.ec.europa.eu)