Odborné informácie
Posilnenie dôvery vo vedecké štúdie o potravinových výrobkoch: nové pravidlá na zvýšenie transparentnosti a nezávislosti
29-03-2021
(zdroj: www.ec.europa.eu)
Dvojaká kvalita potravín: Komisia zverejnila štúdiu o senzorických rozdieloch v potravinových výrobkoch
24-03-2021
(zdroj: www.ec.europa.eu)
Komisia zverejnila správu o vykonávaní politiky EÚ v oblasti propagácie poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov
12-02-2021
(zdroj: www.ec.europa.eu)
Transformácia agro-potravinárskych systémov na Svetovom ekonomickom fóre
03-02-2021
(zdroj: www.fao.org)
Hodnotenie nových potravín, vrátane potravín z hmyzu
14-01-2021
(zdroj: www.efsa.europa.eu)
Politika EÚ v oblasti agropotravinárstva podporuje konkurencieschopnosť odvetvia
12-01-2021
(zdroj: www.ec.europa.eu)
Vyhliadky EÚ v poľnohospodárstve na roky 2020 - 30- II
11-01-2021
(zdroj: www.ec.europa.eu)
Vyhliadky EÚ v poľnohospodárstve na roky 2020 - 30
08-01-2021
(zdroj: www.ec.europa.eu)
Podpora propagácie európskych agropotravinárskych výrobkov s dôrazom na udržateľné poľnohospodárstvo
07-01-2021
(zdroj: www.ec.europa.eu)
Poľnohospodári a potravinári v NR SR: nastolený trend je katastrofálny
26-11-2020
Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora (SPPK)